Podium

Let’s get Spanish uitverkocht

Eric Vaarzon Morel en Tuna’s, DJ Kuif
Donderdag 18 september 2014, 17:30 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Mediterraan muzikaal menu om je vingers bij af te likken. Vanavond de beste flamencogitarist van Nederland Eric Vaarzon Morel, Tuna’s (studentenmuziekgroepen) uit Nederland en Spanje, paella eten, de tropische beats van DJ Kuif en, als je wilt,  een workshop van Eric Vaarzon Morel. Let’s get Spanish.


De Tuna Ciudad de Luz bestaat dit jaar 50 jaar. De wat? Een Tuna is een groep studenten die niet alleen studeert maar ook Spaanse volksmuziek maakt. In Spanje heeft bijna elke universiteit een Tuna-groep. Vaak zelfs meerderen, voor elke studierichting één. Dat een Nederlandse universiteit zoals de TU/e een Tuna groep heeft is uniek. Wat begon als een studentengrap bleek te kunnen worden uitgebouwd tot een volwaardige en succesvolle studentenvereniging die nu dus het 50 jarige bestaan viert.  Het weekend van 19 september vindt het jaarlijkse tunafestival plaats en deze avond is natuurlijk de perfecte opwarmer.

Klapper van de avond echter is Eric Vaarzon Morel. Neerlands beste flamencogitarist die o.a. les heeft gehad van legende Paco Pena, hoofdvakdocent flamenco aan het conservatorium in Amsterdam is en vele shows geeft van North Sea Jazz tot De Wereld Draait Door.

Eric Vaarzon Morel geeft deze middag ook nog een workshop waar een beperkt aantal plaatsen voor is. Schrijf je snel in en oh ja, naast les van deze meester ga je daarna ook nog lekker paella eten.

De avond wordt afgesloten door DJ Kuif die, behalve gerenommeerd DJ, gespecialiseerd is in zomerse beats en zelf ook vaak de flamencogitaar ter hand neemt.

Workshop + eten: 7,50 euro
Concert: studenten gratis, anderen betalen 5 euro


Reserveer voor workshop viva flamenco

Reserveer voor concert

I.s.m. met Tuna Ciudad de Luz


 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x