Podium

Kutmah en Kattekwaad Komen Klooien uitverkocht

Donderdag 6 september 2012, 20:30 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Kutmah en Kattekwaad Komen Klooien.

We beginnen het Gaslab-seizoen met een feessie.  Men neme het 9-koppige Eindhovense DJ-collectief Kattekwaad en een uit de beat-scene van L.A. afkomstige DJ/producer/kunstenaar, oftewel Londenaar Kutmah. Diep, jonguh!
Justin ‘Kutmah’ McNulty, geboren in Brighton, zoon van een Egyptische moeder en Schotse vader, verhuisde op zijn twaalfde naar de States waar hij opgroeide in Hollywood. Daar ontwikkelde hij zich als undergroundartiest en DJ. Als lid van het L.A.-muzikale collectief Dublab stond hij aan de wieg van de nu beruchte L.A. beat scene.
Maar in de lente van 2010 werd hij, zonder waarschuwing vooraf en zonder dat er sprake was van criminele activiteiten, twee maanden gevangen gezet in een gevangenis in New Mexico. Hij zou zich illegaal in de VS ophouden. Hij werd naar Engeland gestuurd, waar hij nu ook woont. Sindsdien speelde hij samen met The Gaslamp Killer, Flying Lotus, Gonjasufi en vele anderen.
Het kattekwaad deejee collectief brengt je de lekkerste en vuigste sets, aan elkaar gemixed door enthousiaste geluidsschavuiten voor wie het een passie is om muziek te delen.

Reserveren kan via deze site
Studenten gratis/ anderen betalen € 5


 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x