Podium

Dubbelop uitverkocht

Beperkt Houdbaar en De Blonde Jongens en Tim
Woensdag 16 november 2016, 20:30 - 23:59 (uitverkocht)
Gaslab

Pindakaas met hagelslag, vlaflip en chocomel met slagroom, het ene is lekker zonder het andere, maar samen is toch echt het best! Vanavond krijg je twee voor de prijs van één: Beperkt Houdbaar en De Blonde Jongens en Tim.

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Beperkt Houdbaar won met hun geïmproviseerde comedyfilm het Amsterdams Studenten Festival 2015!

Vijf mannen in hotpants: wie wil dat nou niet zien? In 2014 wonnen De Blonde Jongens en Tim de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Acrobatisch, muzikaal, energiek en razendsnel. Gedurende de voorstelling nemen ze je mee langs  talloze film- en theatergenres en Tim hobbelt er rustig achteraan. Naast het theater zijn ze ook te bewonderen op vrijgezellenfeesten, geven ze workshops en zijn het vooral gewoon hele benaderbare jongens als je ze in het openbaar vervoer tegenkomt.

‘Een geweldig verrassende show van een stralende perfectie’, Jacques J. D'ancona, Dagblad van het Noorden.

 

Studenten gratis , anderen betalen 5 euro.
Om zeker te zijn van een plek, raden wij aan om te reserveren.
Om te reserveren klik hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x