Podium

Drietrapsfestival LUNA uitverkocht

Woensdag 25 oktober 2017, 20:00 - 23:59 (uitverkocht)
Luna

DIT PROGRAMMA IS GEANNULEERD

Ben jij al in Luna geweest? Op 25 oktober duikt Studium Generale in het diepe en ontdekt samen met jou alle mogelijkheden van het gebouw middels een mini festival. Laat je verrassen door een talkshow met niet Zomaar gasten, een Electropoëzie-optreden en een Messenwerpers-dans.

Zomaargasten
Een theatershow met 100% Onbekende Nederlanders
Afgelopen zomer op TV, nu in Luna

Iedereen heeft een verhaal.
In de theatervoorstelling Zomaargasten staan deze verhalen centraal. Theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn richten hun podium in als provisorische talkshowstudio, waarin steeds een andere bezoeker wordt geïnterviewd over zijn of haar toekomst en geschiedenis, dromen en ambities, en de reden waarom hij of zij 's ochtends het bed uit komt. Ondertussen wordt ter plekke gecreëerd beeldmateriaal direct op grote schermen geprojecteerd, waardoor in twintig minuten de show van iemands leven ontstaat. Een ontwapenend portret van een toevallige voorbijganger, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd met als doel te laten zien wat deze ene persoon tot zo’n uniek mens maakt.

Electropoëzie
Absurde humor, glasharde poëzie en een liveshow met non-stop energie! Liefkozend worden ze de Rembo & Rembo van de elektronische muziek genoemd.  Twee denkramen, één gedeelde vensterbank. Volledig symmetrisch. Het duo Electropoëzie bestaat uit Hans Hoeverloo en de Ridderbaas (Harmen van Town of Saints). Wat wil je dan eigenlijk nog meer? Symmetrie in je vensterbank?

Of knives and men
Een duet waarin elementen van dans en circus in elkaar overlopen.Twee mannnen draaien om elkaar heen, ze tarten de wetten van de zwaartekracht, verleiden, en dagen elkaar uit in een messenspel.

In deze performance voor een danser, een acrobaat/jongleur en 6 scherpe messen ligt het gevaar voortdurend op de loer.

Studenten gratis, anderen betalen 5 euro
Reserveren kan hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x