Podium

At your service - Dispuut Latent Talent uitverkocht

Maandag 10 december 2012, 19:00 - 23:00 (uitverkocht)
Verzamelen in het Gaslab

Ter ere van haar Dies organiseert Het Dispuut Latent Talent elk jaar een cabaret voorstelling. Dit jaar heeft zij haar vijfde lustrum gevierd, dat zal worden afgesloten met het grootste evenement in haar geschiedenis. Deze lustrumcabaretvoorstelling wordt geproduceerd speciaal voor alle TU/e studenten!

Onder de titel ‘At your service’ nemen de spelers en schrijvers de Nederlandse student mee naar een exotische locatie om alle taboes te doorbreken over Eindhoven en haar studenten. Gegarandeerde hilarische situaties waar Koefnoen, Jiskefet en de Lama’s nog iets van kunnen leren!

Een professionele cabaretvoorstelling, geproduceerd en uitgevoerd door 24 studenten met onder hen 62 jaar ervaring! Dit resulteert keer op keer in een hilarische combinatie van sketches en liedjes over uiteenlopende onderwerpen. Actualiteiten zoals politiek worden onder de loep, en BN'ers op de hak genomen. Dit keer ontkomen ook de studies en de TU/e niet aan een kritische blik!

Op 10 december aanstaande vindt dit spektakel plaats! De voorstelling begint om 19:00 uur op het terrein van de TU/e in het Gaslab. Vanuit hier word je vervoerd naar een geheime locatie waar de voorstelling voortgezet wordt.

Kosten: € 9,50 euro als je reserveert voor 3 december / daarna € 12,50

Reserveren doe je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x