Podium

220V, Gaslab onder spanning uitverkocht

Donderdag 26 maart 2015, 20:44 - 01:44 (uitverkocht)
Vrijdag 27 maart 2015, 20:44 - 01:44 (uitverkocht)
Gaslab

 

Voor de 11e keer wordt het Gaslab een walhalla voor de fijnproevers van elektronische muziek. In het verleden traden James Blake en  Modeselektor op. Nu gaan we o.a. los met Amsterdam House-fixer San Proper (o.a. Rush Hour de ‘Ministers of Melody’ Boss Axis (Duits duo) en de techno van Few Nolder uit Litouwen (die ook nog opera doet).
Get up, get down and get electrocuted!
220V gaat voor de verrassing, de nieuwkomers en vooral dat o zo belangrijke woordje dat begint met een ‘d’ en eindigt op ‘ansen’.

SAN PROPER (Rush Hour, Perlon).
Deze producer kan gerust beschouwd worden als een van de zwaargewichten in de Nederlandse dance scene met een indrukwekkende loopbaan, die al 15 jaar duurt. Zijn herkenbare house- en discosets werden met veel lof ontvangen in legendarische clubs als  Trouw, Fabric en de Panoramabar. Internationaal kent zijn talent geen grenzen en liet hij in alle uithoeken van de wereld dansvloeren uit hun voegen barsten. Dat hij internationaal  zijn voet tussen de deur heeft weten te zetten blijkt uit het feit dat zijn nummer ‘Magnificent Speech Funk’ geremixt  werd door niemand minder dan Laurent Garnier.

BOSS AXIS (Parquet, Mangue).
Tresor, Pleinvrees, ADE en nog veel meer; deze heren hebben al op locaties en evenementen gedraaid waar elke producer en DJ alleen maar van kan dromen. Deze ‘ministers of melody’ staan garant voor een warme groovy sound waarbij alle tracks in hun sets in harmonisch samenspel zijn met elkaar. Hun liefde voor muziek bracht hen bij elkaar. Ze hebben samen mogen werken met artiesten als Alle Farben, Moonbeam en Fabian Schumann. Met hits als ‘Orlando’ en ‘Keep Going’ en anders bangers als wapenfeiten zullen ze zorgen voor een set vol met vuurwerk en euforische momenten!

FEW NOLDER 
(Boso, Connaisseur, Planet Mu)
Zijn ‘Moli’ EP is net vers van de pers en werd al meteen betiteld als top 10 releases van December. Vanuit de verre Baltische staten brengt hij zijn aanstekelijke en extreme dansbare sound naar de Lichtstad. Zet je schrap voor een liveset waar alles mogelijk is!


Studenten gratis, anderen betalen  5 euro
Aanmelden via deze link

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x