Podium

1000 years of Music uitverkocht

Donderdag 22 mei 2014, 20:00 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Haast je! Aanmelden kan nog!

1000 years of Music
1014 – 2014

Popquizzen heb je in vele verschijningsvormen maar dit is natuurlijk een heel speciale. Realiseer je dat het om 1000 jaar! muziek gaat. Stel daarom een goed team samen dat alles in huis heeft  en strijd gezellig  voor de  eer en natuurlijk ook voor die vette hoofdprijs: met je hele team naar het Best Kept Secret-festival.

Maar wat voor vragen dan? Nou, iets als ‘Uit welke gemeente komen zowel Afrojack als Spinvis?’,  ‘Welke poplegende wordt door onze zuiderburen ook wel ‘Stefke Mirakel’ genoemd? ‘, ‘Welke componist was de grote inspiratiebron van Frank Zappa?’, ‘Hoeveel groeven heeft een LP?’,  ‘Wat zijn Meg en Jack White van The White Stripes van elkaar?’,  ‘Van wie zijn de volgende anagrammen:  J-Lo’s a mean chick , Artfully done, Western Video en He’s a phony DJ. En naturlijk veeeeeel meer.

Bloedstollende ronden met gephotoshopte beelden, filmfragmenten, geluidsfragmenten  en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Uiteraard zijn er prijzen te winnen, maar hé… het gaat uiteindelijk om de eer en de gezelligheid.

Meld je aan, per team,  via deze site
Kosten 5,- per team
(een team bestaat uit minimaal 2, maximaal 4 personen)
Vul bij "opmerkingen" de naam van je team in svp!

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x