Overige

TU/e in dialoog

Dinsdag 27 november 2018, 19:30 - 22:00
Corona, Luna
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Wanneer had jij voor het laatst een goed gesprek? Ontmoet nieuwe mensen en doe verse inzichten op tijdens deze dialoogavond op de TU/e. Het thema van dit jaar: Je toekomst tegemoet.

We appen, kletsen, ouwehoeren en discussiëren wat af met elkaar. Maar we nemen eigenlijk veel te weinig tijd voor een goed, boeiend en aandachtig gesprek. Ga daarom de uitdaging aan: schuif aan en praat mee aan de dialoogtafel van de TU/e. Iedereen is welkom! Je weet van te voren niet wie je ontmoet, en dat maakt de gesprekken des te verrassender. Iedereen heeft immers een bijzonder verhaal te vertellen.

Je toekomst tegemoet

Dit jaar staat het thema “je toekomst tegemoet” centraal in de gesprekken. Wat verwacht je van je toekomst? Ben je er veel mee bezig of juist weinig? Misschien maak je je zorgen of kijk je er juist erg naar uit. Deze avond ga je over dit thema in gesprek aan de hand van de dialoogmethodiek van Eindhoven in Dialoog: kennismaken, ervaring delen, dromen en doen. Je leert naar anderen te luisteren en je ervaart hoe het is de tijd te hebben om jóuw verhaal te kunnen vertellen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een open houding, een luisterend oor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

5 jaar TU/e in dialoog

Dit jaar bestaat TU/e in dialoog 5 jaar: een lustrum! Om dit te vieren is er na afloop van de dialoog een borrel en napraatmogelijkheid in het aangrenzende Café Hubble (Luna).

De gespreksavond TU/e in Dialoog is een gezamenlijk initiatief van TINT, Eindhoven in Dialoog en Studium Generale.

Deelname gratis, registratie verplicht

Meld je hier aan.

Neem je liever deel aan een Engelstalige dialoog, dan kun je je hier aanmelden.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x