Overige

Studentquiz uitverkocht

Woensdag 20 april 2011, 20:00 - 22:30 (uitverkocht)
Gaslab

Muziekfilmtheaterkunstmedialiteratuurenzo...

Je krijgt al genoeg tentamens aangaande draagconstructies, algoritmes, weerstanden, duurzaamheid en wat dies meer zij. Maar wanneer krijg je nu de kans je kennis te etaleren over Inception, The Arcade Fire, Oh Oh Cherso en Harry Potter om maar wat te noemen? En dan ook nog met je vrienden overleggen en ’n biertje erbij?
Een quiz rond film, tv, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Zes bloedstollende ronden. Met gephotoshopte filmfragmenten, live muziek, animaties en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk net niet op.
Doe mee aan de Eindhovense voorronde op 20 april. Win je, dan speel je mee in de landelijke finale op 1 juni en neem je het op tegen studententeams van andere universiteiten in Nederland. Natuurlijk zijn er prijzen te winnen (zoals voor de winnaars 4 kaartjes voor een populair festival waarvan we de naam nu nog niet mogen noemen), maar eer en gezelligheid zijn natuurlijk belangrijker.


Schrijf je hier in per team van 3 of 4 studenten. Kosten: 5 euro per team.
Vermeld bij aanmelding de naam van je team in het vakje "opmerkingen".


Deze activiteit is een samenwerking tussen Studium Generale, de universiteitskrant Cursor en de landelijke universiteits cultuur-instellingen (100% studentproof).

Hier volgen de antwoorden op de vragen uit Cursor 23 (7april) blz 12:

 1. Mariah Carey en Lenny Kravitz
 2. STAR WARS (Steven Seagal, Tom Selleck, Andy Garcia, Richard Dean Anderson, Will  Smith, Alfred hitchcock, Roger Moore, Stanley Kubrick)
 3. South Park does Lost
 4. C] Niko
 5. Le dejeuner sur l’herbe van Manet
 6. C] Erwin Olaf
 7. Dublin
 8. De Helaasheid der Dingen
 9. Andrew Lloyd Webber
 10. D] Theo Maassen (Oegstgeest)
 11. B] Foo Fighters, QOTSA, Led Zeppelin)
 12. Grandmaster Flash / The Message

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x