Oproep

Vacature: Studentassistent Studium Generale TU/e uitverkocht

Donderdag 22 oktober 2015, 01:00 - 01:00 (uitverkocht)

Vandaag (ma. 23 nov.) is de laatste dag dat je de mogelijkheid hebt te reageren op deze vacature.

Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren? Heb je een brede belangstelling en kijk je verder dan je wetenschappelijke neus lang is? Volg je het nieuws, ben je communicatief vaardig en niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken? Heb je affiniteit met het programma van Studium Generale en vind je het leuk hier een bijdrage aan te leveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als studentassistent help je mee met de organisatie en uitvoering van programma’s op het SG-uur (woensdag 12.40-13.35 uur) en met enkele andere (avond)programma’s zoals het Science Café. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor een hoop praktische zaken rondom de uitvoering van programma’s. Anderzijds denk je mee over de invulling van het nieuwe programma, mag je zo nu en dan zelf iets organiseren en help je mee bij het onder de aandacht brengen van SG-activiteiten.

Wij bieden:

  • Een contract voor 6 uur per week.
  • Een gezellige, informele werksfeer.

Wij vragen:

  • Een flexibele werkhouding, zowel qua werkmomenten als taken.
  • Beschikbaarheid per 4 januari 2016 (en waar mogelijk al per 16 december 2015) tot en met minimaal 15 juni 2016.
  • Beschikbaarheid in ieder geval op woensdagen van 11.00 tot 14.00 uur en op enkele dinsdagavonden i.v.m. het Science Café. Andere momenten afhankelijk van het programma en in overleg.
  • Een relevant studentennetwerk binnen de TU/e strekt tot aanbeveling.

Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar Marle de Jonge. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres. Solliciteren kan tot en met maandag 23 november 2015. Gesprekken vinden plaats in week 48 en 49.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x