Oproep

Vacature: Student-assistent Studium Generale TU/e uitverkocht

Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren? Heb je een  brede belangstelling en kijk je verder dan je wetenschappelijke neus lang is? Volg je het nieuws, ben je communicatief vaardig en niet te beroerd om je handen uit je mouwen te steken? Heb je affiniteit met het programma van Studium Generale en vind je het leuk hier een bijdrage aan te leveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als student-assistent help je mee met de organisatie en uitvoering van programma’s op het SG-uur (woensdag 12.40-13.35 uur) en met enkele andere (avond)programma’s zoals het Science Café. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor een hoop praktische zaken rondom de uitvoering van programma’s. Anderzijds denk je mee over de invulling van het nieuwe programma, mag je zo nu en dan zelf iets organiseren en help je mee bij het onder de aandacht brengen van SG-activiteiten.

Wij bieden:
- Een contract voor 6 uur per week.
- Een gezellige, informele werksfeer.

Wij vragen:
-  Een flexibele werkhouding, zowel qua werkmomenten als taken.
- Beschikbaarheid per 25 augustus 2014 (en waar mogelijk al per 18 augustus) tot en met minimaal 14 juni 2015.
- Beschikbaarheid in ieder geval op woensdag 10.00 – 16.30 uur en daarnaast op enkele dinsdagavonden i.v.m. het Science Café. Andere momenten in overleg.
- Een relevant studentennetwerk binnen de TU/e strekt tot aanbeveling.

Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar Marle de Jonge (m.de.jonge@tue.nl). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres. Solliciteren kan tot en met 31 mei 2014. Gesprekken vinden plaats op maandag 16 juni.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x