Oproep

Student-assistent gezocht ‘programmaondersteuning’ uitverkocht

Wij zoeken een nieuwe student-assistent voor de organisatie en uitvoering van ons programma!

Heb je affiniteit met het programma van Studium Generale en vind je het leuk een bijdrage te leveren aan het lezing-, discussie- en interviewprogramma? Ben je praktisch ingesteld, handig met data-invoer en communicatief vaardig? Heb je een brede wetenschappelijke, maatschappelijke en culturele belangstelling en denk je graag mee over de inhoudelijke invulling van het programma? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als student-assistent zorg je samen met de programmamakers voor de organisatie en uitvoering van de lezing-, discussie- en interviewprogramma’s. Dit zijn de voornamelijk de programma’s op woensdagen rond lunchtijd, maar soms ook op andere dagen rond de lunch. Daarnaast enkele avondprogramma’s zoals het Science Café. Ook help je af en toe bij losse klussen en projecten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor praktische zaken en administratieve taken rondom de uitvoering van programma’s. Anderzijds denk je mee over de invulling van het nieuwe programma, mag je zo nu en dan zelf iets organiseren en help je mee bij het onder de aandacht brengen van de activiteiten.
 

Wij bieden:
-              Een contract voor 6 uur per week.
-              Een werkplek en gezellige, informele werksfeer op het kantoor van SG.
 

Wij vragen:
-              Een flexibele werkhouding, zowel qua werkmomenten als taken.
-              Beschikbaarheid per maandag 8 januari 2018 tot en met minimaal december 2018. Waar mogelijk al beschikbaar op woensdag 13 of 20 december ivm inwerken.
-              Beschikbaarheid in ieder geval op woensdagen van 11.00 tot 15.00 uur en op enkele dinsdagavonden i.v.m. het Science Café. Andere momenten in overleg, afhankelijk van het programma en de taken.
-              Een relevant studentennetwerk binnen de TU/e strekt tot aanbeveling.
 

Wil je solliciteren op deze functie, stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar programmamaker Marle de Jonge (m.de.jonge@tue.nl). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres. Solliciteren kan tot en met zondag 22 oktober 2017. Gesprekken vinden begin november plaats.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x