Oproep

Oproep: Discovery Festival Eindhoven uitverkocht

Vrijdag 28 september 2012, 10:00 - 11:00 (uitverkocht)
Klokgebouw STRP

Discovery Festival  is een nacht met live wetenschappelijk onderzoek, DJ's, VJ's, experimenten, cocktails, film, installaties, performances, visuals, presentaties en meer.

STRP organiseert in samenwerking met de TU/e op vrijdag 28 september de eerste Eindhovense editie van dit festival in het Klokgebouw. In dezelfde nacht vindt Discovery Festival ook plaats in Amsterdam en Rotterdam.

Wetenschappelijke experimenten gezocht!

Win een plek op Discovery festival.

Het festival is een broeiend laboratorium van ideeën, waar je als bezoeker samen met jonge en inspirerende wetenschappers, denkers en kunstenaars, wetenschap beleeft. We zoeken nog wetenschappelijke experimenten en studentenprojecten waar een festivalpubliek op losgelaten kan worden. Werk jij aan een wetenschappelijk project waarbij de participatie van kleine of grote groepen mensen belangrijk is?  Zoek je voor een experiment nog proefkonijnen? Profiteer dan van de nieuwsgierigheid van het Discovery publiek en meld je snel aan!

De beste experimenten en projecten worden met professionele support van de festivalorganisatie gepresenteerd op Discovery Eindhoven.

We zoeken met name projecten

  • met smart technology, slimme systemen, smart design
  • waarbij de deelname van publiek daadwerkelijk bijdraagt aan het onderzoek
  • die in een laboratorium/onderzoeksetting gepresenteerd kunnen worden
  • die spannend en controversieel zijn

Deadline: 1 juni 2012
Info en aanmelden: Marieke Kruithof: m.kruithof@tue.nl

Geef kort aan wie je bent, wat je studeert en hoe je jouw project of experiment zou willen vormgeven in een festivalsetting.

Discovery Festival Eindhoven wordt georganiseerd door STRP Festival i.s.m. de TU/e  en vindt plaats tijdens de European Researchers Night op 28 september.

Discovery festival is een initiatief van Very Disco.
Het festival wordt mogelijk gemaakt door: Gemeente Eindhoven, Cultuurfonds Strijp-S, BKKC, Europese Unie.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x