Oproep

Gezocht:(2e jaars) student voor Bestuurscommissie uitverkocht

Bestuurscommissie zoekt een (2e jaars) TU/e student(e) die lid wil worden van de Bestuurscommissie

De Bestuurscommissie van Studium Generale (SG) zoekt een TU/e student(e) om de bestuurscommissie (BC) te versterken. Gezocht wordt een enthousiaste (bij voorkeur 2e jaars) student(e) die het vak USE (User Society Entrepreneurship) volgt of er mee vertrouwd is en goed in staat is een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de vergaderingen van de BC. 

De BC draagt een eindverantwoordelijkheid met betrekking tot het programma en adviseert over het beleid. De BC bewaakt het profiel (de missie) van SG. De commissie vergadert ongeveer 3 á 4 keer per jaar en bestaat momenteel uit prof.dr. Bert Meijer (ST en BMT) (voorzitter BC),  prof.dr.ir. Anthonie Meijers (IE&IS), prof.dr.ir. Maarten Steinbuch (W), drs Sabine van Gent (CEC) en de studenten Fiona Jongejans (ID) en Jasper Hoeksema (WSK).

De tijdsinvestering op jaarbasis is gering. De vergaderingen duren doorgaans 1,5 uur per keer en vragen enige (lees)voorbereiding. Het strekt tot aanbeveling als de student geregeld Studium Generale programma volgt, zowel in als buiten het kader van USE. Met deze functie doe je bestuurlijke ervaringen op niveau op. Er is geen honorarium voor deze positie. Een student zit in principe voor 2 jaar in de BC. Kandidaten worden voorgedragen aan de voorzitter, die een beslissing neemt over de keuze.

Sollicitaties (per e-mail) aan het hoofd van bureau Studium Generale, Lucas Asselbergs, bij wie ook eventuele nadere inlichtingen verkregen kunnen worden.

Graag vóór 1 november solliciteren.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x