Workshop, Muziek

sQratch!

Zaterdag 11 januari 2020, 10:00 - 21:00
Hal Auditorium
Prijs: Gratis (Student) € 15,00 incl. btw (Anderen)

In één dag het Requiem in C-mineur van Cherubini met koor en orkest repeteren én uitvoeren… Quadrivium houdt van uitdagingen. Zing ook mee! Gegarandeerd kippenvel.

(Update: bekijk de foto's van sQratch hier)

Kom achter je laptop vandaan, zet je hoofdtelefoon af en ga voor een onvergetelijke ervaring. Zing mee in een enorm koor begeleid door een orkest. Met zijn allen gaan we een hele dag aan de slag met een prachtcompositie. Deelname is gratis voor alle TU/e studenten.

Het koor staat onder leiding van Vokollage-dirigente Donia Surowiec. Het symfonieorkest Ensuite wordt geleid door Bart Partouns. Wanneer je je aanmeldt krijg je de audio en bladmuziek ruim van tevoren, dus je kunt je al voorbereiden. Op de dag zelf zijn alle verschillende secties flink in de weer om het stuk in te studeren. Een race tegen de klok met een duidelijk doel voor ogen: een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring voor koor, orkest én publiek.

De lat ligt hoog, maar laat je niet van de wijs brengen. Er zijn voldoende ervaren vrouwen en mannen om je muzikaal te ondersteunen.

De workshop duurt van 10:00 tot 21:00, inclusief uitvoering van het gerepeteerde stuk. Enne...nodig meteen je familie en vrienden uit om je zangkunsten 's avonds te bewonderen bij het sQratch concert.

In samenwerking met het ESMG Quadrivium ter gelegenheid van hun 11e lustrum.

Dit programma zal plaatsvinden in de hal van het Auditoriumgebouw op de TU/e campus. Om de locatie te vinden kijk op deze pagina voor route en plattegrond.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x