Muziek

SG@Stukafest: Frino

Frino
Donderdag 23 maart 2023, 20:00 - 23:00
Studentenkamer in Eindhoven
Prijs: € 6,00 incl. btw (Student) € 6,00 incl. btw (Anderen)

Ook dit jaar bezet Studium Generale weer een kamer op het immer fabuleuze Stukafest. Zorg dat je een ticket koopt, en kom langs bij onze kamer waar Brabohopper Frino een echt Eindhovuh’s fiske bouwt. 

Het Eindhovense duo Frino neemt Stukafest voor ons over met funky beats, een stampende bas en komische en poëtische teksten. Frino rapt over Kung Fu, vissticks en zweetlucht in de Basic Fit. 

“Als dit nog poëzie is, blijf ik voortaan lekker thuis” 
– ons mam

Laat bruiloft muzikant Ruben den Brok en vuilnisman Koen Frijns je meenemen in hun Fiat Punto door de straten van Eindhoven, om in de geest en woorden van de kreupele krijgers van Woensel en de excentriekelingen uit het centrum je perspectief paradijselijk te verrijken. Beats, Brabants en brullen.

Skon, toch?

Tickets
Bestel je tickets via de zwarte bestelknop op deze pagina. Prijzen variëren van 6 euro voor één voorstelling tot 23 euro en dan krijg je the whole shebang, inclusief eten en afterparty.

Stukafest 
Stukafest is het festival waarbij studentkamers worden omgetoverd tot kleine podia. Bezoekers kunnen in één avond drie optredens bezoeken in drie verschillende studentenkamers verspreid over de stad. Kom genieten van een voorstelling tussen de studieboeken en de kratjes bier en heb een topavond. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x