Muziek, Theater

Hotel Debotèl uitverkocht

Bovenste knoopje open
Donderdag 17 september 2020, 20:30 (uitverkocht)
Coronazaal, Luna
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Als de liefde een plek was waar je zo naartoe zou kunnen gaan, hoe zag die plek er dan uit? Bovenste Knoopje open geeft hierop hun antwoord in deze muziektheatervoorstelling.

Een luisterboek, voor volwassenen, met liedjes. Als luisteraar neem je via woord en klank jouw intrek in Hotel Debotèl. Deze vijfkoppige brok energie brengt je gegarandeerd in een verrukkelijke roes. Zo’n roes als na een potje vrijen. Na een avond in het park met goede vrienden en goedkope rosé.

Bovenste Knoopje open is een Nederlandse podiumkunstengroep die zich richt op cabaret en muziek. Het gezelschap treedt als duo op in theaters en met hun vijfkoppige band op festivals en poppodia. De artistieke kern van hun gezelschap bestaat uit Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp, die verklaren: "Wij zien het als onze taak om door onze optredens en muziek de wereld in vraag te stellen, waarbij we altijd proberen onze eigen waarheid op het spel te zetten. Luisteren en doorgeven. In woord en geluid."

Let op: Reserveren verplicht

Dit programma vindt plaats op de campus voor een beperkte groep bezoekers. Het aantal bezoekers dat we per programma een plaats kunnen bieden is vanwege RIVM-maatregelen beperkt. Reserveren via de website (zwarte “bestel”knop) is daarom verplicht als je dit programma wilt bijwonen.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x