Lezing

Zomervakantie uitverkocht

Woensdag 15 juni 2011, 10:00 - 11:00 (uitverkocht)

Op 9 juni stond het laatste programma van Studium Generale voor dit Academisch Jaar op de agenda.
Wij kijken terug op een jaar met een breed, afwisselend programma en enkele fantastische hoogtepunten.
Zo begonnen wij in september met de openingslezing van Prof.dr. Vincent Icke.
Later die maand genoten we in een uitverkocht Gaslab van een spetterend optreden van New Cool Collective en opende de altijd weer fascinerende World Press Photo expositie.
Tijdens de Dutch Design Week stond er in de binnenstad van Eindhoven een Nano Supermarkt die grote belangstelling genoot van zowel de inwoners van Eindhoven als de (landelijke) media.
Bas van Stokkom hield in een lezing de hufterigheid van onze medemens tegen het licht en in de hal van het hoofdgebouw stond in het voorjaar een schitterende expositie voor en door medewerkers en studenten van de TU/e.
In mei maakten enkele honderden belangstellenden een spannende omzwerving op het TU/e terrein in de avonduren met de TU Odyssee.
De laatste lezing van dit seizoen werd gegeven door Maarten van Rossem en op 9 juni sloot SG het jaar af met de buitenfilm Toy Story 3.

Zomaar een greep uit het programma waar wij tevreden en met gepaste trots op terugblikken.
In september gaan we er weer tegenaan! We streven er naar weer net zoveel "juweeltjes" op de agenda te zetten als afgelopen jaar. In de agenda vind je het programma van september en oktober. Enkele aanvullingen volgen nog.

Mis niets en abonneer je nu alvast op onze twee wekelijkse digitale nieuwsbrief via deze site!

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x