Lezing

Vertreksvergunning uitverkocht

Voorstelling door George Tobal
Woensdag 26 november 2014, 12:40 - 13:35 (uitverkocht)
Blauwe Zaal, Auditorium

‘Tot we in 2003 werden uitgezet leefden we in vier verschillende asielzoekerscentra verspreid over het land. De ene keer in een bungalow, dan weer in een caravan. Uiteindelijk belandden we op straat’.

George Tobal (1986) ontvluchtte Syrië op jonge leeftijd. Met veel humor vertelt hij zijn autobiografische verhaal over een vlucht van 11 jaar lang. Over de weg naar een bestaan en hoe je van niemand iemand probeert te worden.

Ondanks alle ontberingen studeerde hij aan de Theaterschool in Amsterdam. Zijn afstudeerproject, de solovoorstelling ‘Vertreksvergunning’, werd in 2011 bekroond met de Paradeparel. Nu is George Tobal een succesvolle acteur met diploma én verblijfsvergunning en speelt hij zijn voorstelling opnieuw. Na afloop gaat hij met het publiek in gesprek over wat het met je doet om je hele jeugd door te brengen in een asielzoekerscentrum. Maak vast kennis met George op www.uaf.nl/george

Het theaterproject is een initiatief van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het UAF steunt al 65 jaar vluchtelingen bij hun studie en op weg naar werk.


Gratis entree!
Reserveren kan hier


Foto: Jochem Jurgens

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x