Lezing

TU/e in dialoog uitverkocht

Woensdag 29 november 2017, 19:30 - 23:59 (uitverkocht)
Luna

Wanneer had jij voor het laatst een goed gesprek? Ontmoet nieuwe mensen en doe verse inzichten op tijdens deze dialoogavond op de TU/e. Het thema: meesterlijke mislukkingen.

Bijkletsen met een bakkie koffie of een biertje, tijdens het avondeten of online onderweg doen we regelmatig. Ook voeren we zo nu en dan met vrienden, collega’s of familie stevige discussies. De tijd voor een goed, boeiend en evenwichtig gesprek nemen we echter maar zelden. Ga daarom de uitdaging aan: schuif aan en praat mee aan de dialoogtafel van de TU/e. Iedereen is welkom! Je weet van te voren niet wie je ontmoet, en dat maakt de gesprekken des te verrassender. Iedereen heeft immers een bijzonder verhaal te vertellen.

In gesprek over meesterlijke mislukkingen

Dit jaar staan ieders meesterlijke mislukkingen centraal in de gesprekken. In onze hedendaagse samenleving, waarin de prestatiedruk hoog is en iedereen streeft naar een succesvol gelukkig leven, lijkt er steeds minder ruimte voor het maken van fouten. Vanwege de persoonlijke en zakelijke consequenties kunnen mislukkingen pijnlijke ervaringen zijn. De praktijk leert ons echter dat er veel mis gaat en mislukkingen soms een eerste stap naar voortuitgang en succes zijn.

Welke mislukking staat jou nog goed bij en wat maakte die mislukking voor jou zo ‘meesterlijk’? Deze avond ga je over dit thema in gesprek aan de hand van de dialoogmethodiek van Eindhoven in Dialoog: kennismaken, ervaring delen, dromen en doen. Je leert naar anderen te luisteren en je ervaart hoe het is de tijd te hebben om jóuw verhaal te kunnen vertellen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een open houding, een luisterend oor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

De gespreksavond TU/e in Dialoog is een gezamenlijk initiatief van TINT, Eindhoven in Dialoog en Studium Generale.

 

Deelname gratis, registratie verplicht via tue.nl/sg

Meld je hier aan.

Neem je liever deel aan een Engelstalige dialoog, dan kun je je hier aanmelden.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x