Lezing

TU/e in dialoog uitverkocht

Woensdag 11 november 2015, 19:30 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Thema: kunnen kiezen
 

Gezellig bijkletsen tijdens een bakkie koffie, het avondeten of een biertje in de kroeg doen we regelmatig. De tijd voor een goed, boeiend en evenwichtig gesprek nemen we echter maar zelden.

Ga daarom de uitdaging aan: schuif aan en praat mee aan de dialoogtafel van de TU/e. En of je jong of oud bent, student, hoogleraar of schoonmaker, iedereen is welkom, dus jij ook!

Deze avond ga je met vijf anderen in gesprek aan de hand van de dialoogmethodiek van Eindhoven in Dialoog: kennis maken, ervaring delen, dromen en doen. Het thema: kunnen kiezen. Twee woorden, twee aanknopingspunten voor een goed gesprek. We onderzoeken wat ‘kunnen kiezen’ voor ons betekent. Of het nou gaat over je studie, je gezondheid, de liefde of de vluchtelingenproblematiek, ieders associatie leidt tot een bijzonder verhaal. Daarom staat ook ieders verhaal echt centraal. Je leert naar anderen te luisteren en je ervaart hoe het is de tijd te hebben om jóuw verhaal te kunnen vertellen. Een avond die gegarandeerd tot nieuwe (zelf)inzichten leidt. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een open houding, een luisterend oor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

De gespreksavond TU/e in Dialoog is een gezamenlijk initiatief van TINT, Eindhoven in Dialoog en SG. De avond wordt georganiseerd als onderdeel van de Week van de Dialoog die van 6 tot 14 november in Nederland plaatsvindt. Je weet van te voren niet wie je ontmoet, en dat maakt de gesprekken des te verrassender. Iedereen heeft immers een bijzonder verhaal te vertellen.
 

Deelname is gratis, aanmelden verplicht 
Meld je hier aan

 

Plattegrond en route naar het Gaslab


Georganiseerd in samenwerking met TINT en Eindhoven in Dialoog.​

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x