Lezing

TU/e in dialogue uitverkocht

Dinsdag 15 november 2016, 19:30 - 23:59 (uitverkocht)
Gaslab

Wanneer had jij voor het laatst een goed gesprek? Ontmoet nieuwe mensen en doe verse inzichten op tijdens deze dialoogavond op de TU/e. Het thema: thuis voelen.

Gezellig bijkletsen tijdens een bakkie koffie, het avondeten of een biertje in de kroeg doen we regelmatig. De tijd voor een goed, boeiend en evenwichtig gesprek nemen we echter maar zelden.

Ga daarom de uitdaging aan: schuif aan en praat mee aan de dialoogtafel van de TU/e. Iedereen is welkom! Je weet van te voren niet wie je ontmoet, en dat maakt de gesprekken des te verrassender. Iedereen heeft immers een bijzonder verhaal te vertellen.

Het thema van dit jaar draait om je thuis voelen. Waar voel jij je thuis? Wat heb je nodig om je thuis te voelen? Deze avond ga je over dit thema in gesprek aan de hand van de dialoogmethodiek van Eindhoven in Dialoog: kennis maken, ervaring delen, dromen en doen. Je leert naar anderen te luisteren en je ervaart hoe het is de tijd te hebben om jóuw verhaal te kunnen vertellen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een open houding, een luisterend oor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

De gespreksavond TU/e in Dialoog is een gezamenlijk initiatief van TINT, Eindhoven in Dialoog en SG.

 

Deelname is gratis, aanmelden verplicht

Meld je hier aan.

Neem je liever deel aan een Engelstalige dialoog, dan kun je je hier aanmelden. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x