Lezing

Science Café Eindhoven uitverkocht

Wat is het Science Café Eindhoven?

Het Science Café is een ontmoetingsplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van wetenschap, zich wil laten inspireren en mee wil denken en discussiëren over wetenschappelijke ontwikkelingen.

In steeds meer Nederlandse steden worden kroegen omgetoverd tot Science Café en bieden bibliotheken, boekhandels en andere inspirerende locaties de wetenschap een podium. Elk Science Café heeft zijn eigen opzet en invulling. Science Café Eindhoven biedt op een aantal dinsdagavonden in het jaar een programma met korte inspirerende verhalen door wetenschappers en andere deskundigen. Voor het publiek is er ruim de tijd om met de sprekers en met elkaar van gedachten te wisselen. 

Het Science Café Eindhoven wordt georganiseerd door Studium Generale van de Technische Universiteit Eindhoven. Regelmatig wordt er dan ook aandacht besteed aan onderzoek dat op de TU/e plaats vindt. De huidige locatie is de prachtige boekhandel Polare in het centrum van Eindhoven. Tijdens de pauze is er gelegenheid om even tussen de boeken neuzen.
Iedereen is van harte welkom. Het Science Café Eindhoven is gratis en vrij toegankelijk.

Kom en beleef de fascinatie van wetenschap!

Contact
Heb je praktische of inhoudelijke vragen over het Science Café Eindhoven neem dan contact op met Gijs van de Sande g.v.d.sande@tue.nl

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x