Lezing, Theater

Langs de Zijderoute uitverkocht

Maandag 20 november 2023, 20:30 - 22:15 (uitverkocht)
Parktheater
Prijs: € 8,00 incl. btw (Student)

Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius, twee geboren verhalenvertellers en makers van o.a. de indrukwekkende VPRO-serie Langs de Nieuwe Zijderoute, nemen je in het Parktheater mee op hun reizen door Azië en Rusland.   

Door Oezbekistan, Tadzjikistan, Kazachstan, Kirgistan en Pakistan liep ooit de oude zijderoute, hét handelscentrum van de wereld. Ruben en Jelle verkennen het gebied waar de wereld vanwege de strategische ligging en enorme energievoorraden hernieuwde belangstelling voor heeft.

Deze avond gaat ook over de toenemende invloed van China en de tanende macht van Rusland in dit gebied. Ruben en Jelle vertellen over hun ervaringen en persoonlijke ontmoetingen in China, Rusland en de rest van Azië. Verwacht een interessante en leerzame avond vol indringende momenten én grappige anekdotes, geïllustreerd door de prachtige foto's van Terlou.

Tickets uitsluitend voor TU/e studenten, PhD’s en EngD’s
Alleen TU/e studenten, PhD’s en EngD’s* kunnen een kortingsticket via Studium Generale bestellen via de zwarte "bestel" knop op deze webpagina. Anderen kunnen een ticket voor het reguliere tarief van €27,50 een ticket kopen via de website van het Parktheater.

Bij de entree van het Parktheater ontvang je van een Studium Generale medewerker op vertoon van het e-ticket en jouw student ID-kaart een entreeticket voor de voorstelling.

* PhD’s en EngD’s kunnen een studententicket kopen via de zwarte bestelknop.

SG & USE/ITEC registratie
Voor de SG&USE/ITEC registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van de voorstelling. 

Meer info over SG&USE vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x