Lezing

De strijd om het presidentschap - UITVERKOCHT uitverkocht

Twan Huys
Woensdag 19 oktober 2016, 12:40 - 13:35 (uitverkocht)
Blauwe Zaal Auditorium

Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar voor deze lezing.

Wie wordt de nieuwe wereldleider? Journalist Twan Huys praat je bij over een van de spannendste verkiezingen uit de Amerikaanse geschiedenis.

‘Het wordt de smerigste campagne ooit’, liet hij begin dit jaar al weten (website BNR). Welke dirt gaan Hilary Clinton en Donald Trump over elkaar opdiepen? Wie komt uiteindelijk als winnaar uit de strijd? Twan Huys zal ingaan op de meest opvallende ontwikkelingen in de strijd om het presidentschap.

Twan Huys is journalist, presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van NTR College Tour. Eerder was hij zeven jaar correspondent in de Verenigde Staten. Hij deed verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina. In 2011 werd hij bekroond met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview. Begin dit jaar verscheen zijn boek De Clintons, over het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten.

Reserveren aanbevolen.

Reserveren kan via deze site

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x