Lezing

Chemie van de liefde - UITVERKOCHT uitverkocht

Woensdag 4 april 2012, 20:00 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Chemie van de liefde
Wat wetenschappers weten over liefde en wie voor jou de ware is


Wetenschappelijk verantwoord versieren? Jazeker! Om de ideale man of vrouw te vinden hoef je niet te wachten tot Cupido eindelijk zijn pijlen schiet. Er is verbazend veel onderzoek gedaan naar liefde. Veel van deze kennis ligt te verstoffen, terwijl dat natuurlijk erg handig kan zijn op een avondje uit. Jan Hindrik Ravesloot, hoogleraar fysiologie aan de Universiteit van Amsterdam, vertelt over de veranderingen die optreden in lijf wanneer je verliefd wordt en welke factoren belangrijk zijn.

Tosca Sel, schreef Daten is Meten . Een boek waarin ze wetenschappelijke inzichten in romantiek, afspraakjes en onze eeuwige zoektocht naar ‘de ware’ heeft verzameld. Zij kan je haarfijn vertellen wat je moet aantrekken voor een eerste date, waar die vrijgezelle leuke kerels nu eigenlijk wel uithangen en in welk jaargetijde van het jaar je de meeste kans loopt te worden gedumpt (en hoe je dat juist kunt voorkomen).

Singer songwriter en Grote Prijs winnares Yori Swart, zingt met haar warme stem verleidelijke nummers en de Liefdespolitie doet verslag van haar onderzoek naar de liefde op de TU/e campus. Ook kun je bij hen terecht voor aangifte en opsporingsberichten van gestolen en gebroken harten. Kortom, een avond vol tips, trucs en strategieën om succesvoller te daten.

NB. Deze avond is ook geschikt voor iedereen die heel gelukkig is in de liefde!

ONLINE RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK
Studenten gratis, anderen betalen € 5

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x