Lezing

Avond over leiderschap uitverkocht

ir. Jan Mengelers en Bureau Zuidema
Woensdag 18 maart 2015, 19:30 - 22:30 (uitverkocht)
Gaslab

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met studenten van KIVI Students Eindhoven.
 

Barack Obama, Angela Merkel, Nelson Mandela, Dalai Lama, Frans Timmermans, Johan Cruijff, Louis van Gaal, Frits Philips, Steve Jobs, Robbert Dijkgraaf, Steven Spielberg; wereldburgers van formaat uit heden en verleden. Verschillend qua persoonlijkheid, positie in de samenleving  en doelen die ze nastreven. Wat ze gemeen hebben: het zijn visionairs, ze geloven in zichzelf en hun ideeën, staan aan het roer en ze brengen anderen in beweging - LEIDERS.

Goed leiderschap is niet vanzelfsprekend                               In allerlei situaties kom je leiders tegen. Niet alleen in de politiek, maar ook in de sport, kunsten, de wetenschap, het bedrijfsleven en binnen je eigen studentenomgeving. Soms ben je zelf de leider, een andere keer maak je deel uit van het gevolg. Goed leiderschap is niet vanzelfsprekend. De een is van nature een leider, de ander kan zich leiderschap eigen maken, weer anderen maken er als leider een bende van. De vraag is wat een echte leider kenmerkt en wat goed leiderschap inhoudt. Laat je deze avond inspireren door leiders van formaat en ontdek en versterk in verschillende korte sessies de leider in jezelf.

Programma                                                                                       Dit is een unieke kans om universiteitsvoorzitter Jan Mengelers te horen spreken over wie en wat hem tijdens zijn carrière heeft geïnspireerd als het gaat om leiderschap en over elementen van goed leiderschap. En je mag hem alles vragen.

Na de pauze verzorgt Lodewijk van Ommeren, directeur van Bureau Zuidema The influence Company – een uitdagende leiderschaps crash course.

Kortom een avond die je niet mag missen! En de avond wordt uiteraard afgesloten met een borrel.


Aanmelden verplicht

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x