Interview

[Geannuleerd] Zomaargasten uitverkocht

Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn
Woensdag 23 mei 2018, 20:00 - 21:30 (uitverkocht)
Luna, Corona
Weg met de bekende Nederlander, leve de onbekende landgenoot
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Helaas is dit programma geannuleerd. Heb je voor dit programma gereserveerd, dan heb je van ons een mail ontvangen. Voor meer informatie kun je ons mailen op studium.generale@tue.nl of bellen op 040-2474900.

Ben jij het ook zo beu om steeds dezelfde talking heads voorbij te zien komen in talkshows? Dan is Zomaargasten precies iets voor jou.

 

Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn richten hun podium in als provisorische talkshowstudio, waarin steeds een andere nietsvermoedende bezoeker wordt geïnterviewd over zijn of haar toekomst en geschiedenis, dromen en ambities, en de reden waarom hij of zij 's ochtends het bed uit komt. Want…in ieder mens schuilt een bijzonder verhaal dat soms voor het eerst verteld wordt.
Ondertussen wordt ter plekke gecreëerd beeldmateriaal direct op grote schermen geprojecteerd, waardoor in twintig minuten de show van iemands leven ontstaat. Een ontwapenend portret van een toevallige voorbijganger, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd met als doel te laten zien wat deze ene persoon tot zo’n uniek mens maakt. Een monumentje voor de gewone mens, die heus niet zomaar een gast is.
Vanaf 3 juli is een bewerking van het concept “Zomaargasten” te zien op NPO1.

'Even eenvoudig als raak'
Annette Embrechts in De Volkskrant
 
‘Verbazend is ook dat in een gesprek dat een kwartiertje duurt behoorlijk wat diepgang mogelijk blijkt. (…) Zeer ontwapenend.’
Jos Schuring in Scenes
 
‘Het concept is briljant.’
Marius Gottlieb in De Volkskrant
 

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x