Hoorspel, Theater

Schemeren op een dak van de TU/e

Marjolein van Heemstra
Dinsdag 23 mei 2023, 21:30 - 22:30
Woensdag 24 mei 2023, 21:30 - 22:30 (uitverkocht)
Op het dak van Auditorium, TU/e
Prijs: Gratis (Student)

Elke dag opnieuw valt het donker in, maar bijna nooit merk je het op. Zonde, want de schemer heeft ons veel te vertellen. Voor Schemeren verzamelen we ons hoog op een dak van de TU/e, waar we samen kijken hoe de dag voor onze ogen verwatert. 

 

Schemeren is een hoorspel dat we luisteren terwijl we vanaf het dak kijken hoe Eindhoven langzaam van licht naar donker gaat. Dus zet een koptelefoon op en laat je door Marjolijn van Heemstra meenemen naar de wereld tussen licht en donker, waar alles kan veranderen terwijl er niets lijkt te gebeuren. Naar het verhaal van de tussentijd en de onzichtbare passanten in ons leven. 
Kijken hoe de schemering invalt kan een daad van verzet zijn; tegen de snelheid, het verblindende licht, het denken in tegenstellingen en het idee dat alles iets moet opleveren. Kom met ons naar de schemer kijken en word deel van een piepklein overgangsritueel terwijl onze planeet wegdraait van haar reusachtige zon.

Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met Parktheater Eindhoven.

Locatie
Schemeren zal plaatsvinden bovenop het dak van Auditorium op de TU/e Campus. We verzamelen voor de Blauwe Zaal in Auditorium en lopen om 21:30 uur samen naar het dak van het gebouw.

Ticketreservering
Uitsluitend studenten kunnen een ticket reserveren via deze website. Reserveer je plek via de zwarte bestelknop op deze pagina.

SG & USE registratie 
Voor de SG&USE registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. 
Meer info over SG&USE vind je hier.


 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x