Film

Your Name (Kimi no na wa)

Makoto Shinkai, JPN 2017
Woensdag 28 februari 2018, 19:30 - 22:00
Filmhuis De Zwarte Doos
Reserveren: Natlab (040-2946848)
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Het is niet meer mogelijk voor dit programma te reserveren. Mogelijk is er aan de deur nog een beperkt aantal plekken beschikbaar, maar vol = vol.

Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent. En dat adembenemend geanimeerd.

Taal: Japans – ondertiteling: Engels

Your Name brak in 2016 in heel Azië alle records. De nieuwste film van Makoto Shinkai (5 Centimeters Per SecondChildren Who Chase Lost Voices From Deep Below) werd in China en Thailand de succesvolste Japanse film ooit, en in Japan zelf de op één na succesvolste film ooit, na Hayao Miyazaki's Spirited Away.

Op maandag en dinsdag draaien we deze film om 20.00 uur, maar zonder inleiding en zonder USE.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Mitsuha droomt van de grote stad. ‘Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!’ Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen Mitsuha en Taki  van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen.  Danverschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?

“Hitfilm Your Name verbeeldt verlangen van Japanse jeugd naar onbereikbare” **** - Volkskrant

“‘Your Name’ koppelt een fraaie, bijzonder gedetailleerde animatie – vooral van de natuur en de stad – aan een ingenieus, gelaagd verhaal.” **** - NRC

Let op: vanaf september 2017 alleen betalen per PIN
Reserveren: Natlab 040-2946848
(Bij het bellen kiezen voor Plaza Futura in het keuzemenu)

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x