Film

Tenet | sold out

Christopher Nolan
Maandag 23 november 2020, 20:00 - 22:30
Dinsdag 24 november 2020, 20:00 - 22:30
Woensdag 25 november 2020, 20:00 - 22:30
Natlab, Kastanjelaan 500, Eindhoven
Prijs: € 3,50 incl. btw (Student) € 10,50 incl. btw (Anderen)

Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight) is terug met een nieuwe blockbuster èn hersenkraker ineen. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet ‘de Protagonist’ de wereld van de ondergang zien te redden. Reizend door een schemerwereld van internationale spionage is hij op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

This movie is sold out. It is no longer possible to buy tickets.

Actie, thriller
Christopher Nolan, VS/VK, 2020
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld

Tenet is een visueel oogverblindende puzzel met al het spektakel dat van je van een Christopher Nolan-film mag verwachten. In Tenet is de tijd een wapen; de toekomst vecht tegen het heden door gebruik te maken van tijdinversie. Klinkt complex? Dat is het ook. Maar maak je niet te veel zorgen over het begrijpen van deze verbijsterende, palindromische wereld; je moet het vooral ervaren.

De film zal vooraf kort worden ingeleid door Tjeu van Bussel, filmliefhebber en lid van de Studium Generale filmcommissie. 

Let op: Deze film wordt vertoond in Natlab, Kastanjelaan 500 in Eindhoven. Het is verplicht om jouw ticket(s) vooraf online te kopen.

Vanwege de geldende TU/e coronamaatregelen is Filmhuis De Zwarte Doos tijdelijk gesloten. Deze film wordt daarom vertoond in Natlab, Kastanjelaan 500, in Eindhoven.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x