Film

Paradise drifters (canceled)

Mees Peijnenburg
Maandag 5 oktober 2020, 20:00 - 21:30
Dinsdag 6 oktober 2020, 20:00 - 21:30
Woensdag 7 oktober 2020, 20:00 - 21:30
Filmhuis de Zwarte Doos
Prijs: € 3,50 incl. btw (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Drie jongeren hebben geen onderdak meer en volgen ieder hun eigen weg. Weg van Nederland in ieder geval. Lorenzo pakt de auto en besluit Marseille op te zoeken. Niet zomaar, maar met een reden, om geld te verdienen. Als Chloe en Yousef bij hem instappen, zit hij daar totaal niet op te wachten.

Helaas kan deze voorstelling wegens technische problemen niet doorgaan.

Taal: Nederlands, Engels ondertiteld

De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef (Bilal Wahib) is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe (Tamar van Waning) is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg. Lorenzo (Jonas Smulders) wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa. Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn. Maar aan het echte leven valt moeilijk te ontsnappen en alles loopt anders dan verwacht.

Paradise Drifters is een rauw en hoopgevend speelfilmdebuut van Mees Peijnenburg, met indringende personages die je in het hart raken.

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x