Film

Light of my life

Casey Affleck
Maandag 2 maart 2020, 20:00 - 22:00
Dinsdag 3 maart 2020, 20:00 - 22:00
Woensdag 4 maart 2020, 20:00 - 22:00
Filmhuis de zwarte doos
Prijs: € 3,50 incl. btw (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)
Reserveren via Natlab: 040-2946848

In een dystopische toekomst waarin vrouwen nagenoeg zijn uitgestorven, probeert een vaderCasey Affleck zijn opgroeiende dochter te beschermen tegen de bedreigingen van de buitenwereld.

 

Drama, Thriller
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Casey Affleck, VS 2019

Dat Rag een meisje is, kun je alleen zien als je het weet, of als je je best doet. Als ze een pet of capuchon over haar ogen trekt, kan ze doorgaan voor een jongen.
Dat is dan ook van levensbelang, in Light of my Life. Het speelfilmdebuut van Casey Affleck speelt zich af in een dystopische toekomst waarin vrouwen zijn uitgestorven. Het is een half vergane maatschappij, waarin de achtergebleven mannen zich in roedels bewegen, zonder toekomstperspectief of voortplantingsmogelijkheden.

In die wereld trekken Rag en haar vader rond, terwijl haar vrouwelijkheid een permanent gevaar oplevert. Ze staat op de drempel van de puberteit – achterdochtige mannen begluren haar al met de interesse van een roofdier. Elke ontmoeting is een risico. Elk huis dat ze tegenkomen, kan tijdelijk onderdak bieden, maar ook gevaar herbergen. Daarbij komt dat de vader weet dat ze zal veranderen, onherroepelijk. Het zal ooit te zien zijn. Is het niet nu, dan is het morgen. Elke dag zwerven, is slechts uitstel van executie.

(bron: de Volkskrant)

Ticket reservation: call Natlab (040 2946848),
or buy your tickets at the cash register that opens one hour prior to the start of the movie.
Payment is only by PIN (with Maestro, so not with Visa or Mastercard).

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x