Film

De Avond Over Meisjes uitverkocht

Dr. Linda Duits, TG Zuidervrouw, Valentina Elèni (de beste singer songwriter)
Donderdag 27 november 2014, 20:00 - 22:30 (uitverkocht)
Gaslab

Het mysterie van meisjes. Vanavond doen we een poging meisjes beter te begrijpen met een programma van muziek, theater, korte lezing, filmpjes en tests. Het fenomeen meisje wordt gefileerd, binnenstebuiten gekeerd en voorzien van commentaar.

Dr. Linda Duits schreef het boek  Meisjes Kijken. Ze geeft een korte lezing die je aan het denken zet over de vastgeroeste ideeën die bestaan over man-vrouwverschillen. Linda promoveerde op de cultuur van jonge meisjes, blogt dagelijks over onderzoek naar en ontwikkelingen in populaire cultuur en als onderzoeker gelieerd aan het Instituut voor Cultuurwetenschappelijk Onderzoek.

Theatergroep Compagnie Zuidervrouw was afgelopen zomer dé hit van Festival Boulevard. Ze geven in sneltreinvaart en met veel humor een cursus ‘omgaan met vrouwen’.

Valentina Elèni is een bijzondere verschijning en niet in een hokje te plaatsen. Tien weken lang was ze de gedoodverfde favoriet in De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Vanavond zingt ze gevoelige nummers over herkenbare (meisjes) situaties.

FOR MEN THIS EVENING IS A MASTERCLASS ABOUT WOMEN. FOR WOMEN IT'S JUST PAINFULLY FAMILIAR.

Studenten gratis, anderen betalen 5 euro
Reserveren kan hier

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x