Film

Café Society uitverkocht

Maandag 23 januari 2017, 20:00 - 23:59 (uitverkocht)
Dinsdag 24 januari 2017, 20:00 - 23:59 (uitverkocht)
Woensdag 25 januari 2017, 20:00 - 23:59 (uitverkocht)
Filmhuis De Zwarte Doos

Woody Allen, VS 2016
Language: english – subtitles: dutch

 

Woody Allen’s bitterzoete liefdesgeschiedenis Café Society volgt de in de Bronx geboren Bobby naar Hollywood, waar hij verliefd wordt, en terug naar New York, waar hij meegevoerd wordt in de sprankelende wereld van het nachtclubleven van de high society.

Bobby Dorfman ontvlucht zijn kibbelende ouders en zijn vaders juwelierszaak in New York door naar Hollywood te verhuizen en voor zijn oom Phil (Steve Carell) te gaan werken. Hij wordt direct hopeloos verliefd op Vonnie (Kristen Stewart), de assistente van zijn oom. Nadat zijn hart wordt gebroken verhuist Bobby terug naar New York om in de nachtclub van zijn gangsterbroer te werken. Hij heeft talent en weet de club op te schroeven naar de hipste van New York, wat zelfs de sterren van Hollywood trekt, inclusief Vonnie.

Laat Café Society je meeop reis nemen: van de in pastel geklede zakenmannen in de villa’s van Hollywood, naar de conflicten en beproevingen van een eenvoudige  familie uit de Bronx; van het geweld van New Yorkse gangsters naar de sprankelende oppervlakkigheid en geheime schandalen van de high society.

 

Studenten € 3,50 - Anderen € 7,50
Reserveren: Natlab 040-2946848

(Bij het bellen kiezen voor Plaza Futura in het keuzemenu)

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x