Film

Babyteeth

Shannon Murphy
Woensdag 14 oktober 2020, 20:00 - 22:00
Filmhuis de Zwarte Doos
Prijs: € 3,50 incl. btw (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Babyteeth is een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de ernstig zieke Milla en haar eerste grote liefde. Wanneer Milla en de rebelse Moses, een getroebleerde drugsdealer, elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen.

Let op: het is verplicht om jouw ticket(s) vooraf online te kopen. Zie onderstaande ticketlinks*

Taal: Engels, Nederlands ondertiteld

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien. Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

* Let op: het is verplicht om jouw ticket(s) vooraf online te kopen.

Deze film wordt in Filmhuis De Zwarte Doos vertoond aan een beperkt aantal bezoekers, vanwege de geldende RIVM-maatregelen. Het vooraf online kopen van een kaartje is daarom verplicht als je deze film wilt bijwonen.

Wegens technische problemen vervallen de voorstellingen van maandag en dinsdag.
KOOP JE TICKET(S) HIER voor woensdag 14 Oktober, 20:00 – 22.00 hrs.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x