Expositie

World Press Photo 2019 tentoonstelling uitverkocht

11 september 2019 t/m 3 oktober 2019
Atlas, TU/e
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Schokkend, gruwelijk, mooi en adembenemend. De World Press Photo tentoonstelling bereikt wereldwijd 4 miljoen mensen in 100 steden in 45 landen en toont de meest bijzondere en indringende persfoto’s van het jaar. Bezoek gratis de tentoonstelling die je confronteert, laat nadenken over je eigen leven en over verhalen die je nog niet kende en je uitdaagt te blijven kijken.

(Update: Bekijk hier een fotoimpressie van de tentoonstelling zoals hij bij de TU/e van 11 september t/m 3 oktober 2019 te zien was)

Kom kijken naar de winnaars van ‘s werelds grootste internationale persfotografiewedstrijd. Dit jaar dienden 4738 fotografen uit 129 verschillende landen in totaal 78.801 foto’s in. De meeste foto’s hebben geen uitleg nodig, ze zijn een verhaal op zichzelf. De beelden zitten zo vol zeggingskracht dat het niet mogelijk is om je aan de gebeurtenissen uit het wereldnieuws van het afgelopen jaar te onttrekken.

Wil je meer weten over de tentoonstelling en de achtergrond van de beelden? Neem deel aan een van de rondleidingen.

Openingstijden tentoonstelling:

Maandag - Vrijdag: 07.00 - 23.00
Zaterdag-Zondag: 11.00 - 17.00

De tentoonstelling en rondleidingen zijn gratis. Voor de tentoonstelling is reserveren niet nodig, voor de rondleidingen wel. Dit kan hier.

Bij deelname aan de rondleidingen kunnen USE punten verkregen worden, bij zelfstandig bezoek van de expositie geldt dit niet.

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x