Expositie

TU-Odyssee uitverkocht

Donderdag 19 mei 2011, 20:00 - 23:00 (uitverkocht)
Vrijdag 20 mei 2011, 20:00 - 23:00 (uitverkocht)
Onverwachte plekken op het TU/e terrein. Start: Zwarte Doos

Een avontuurlijke omzwerving over het TU/e terrein

In een zoektocht vol avontuur, verrassing en spanning, met losse verwijzingen naar de magistrale Odysseus sage, ga je letterlijk op expeditie met een groep ‘lotgenoten’ en een gids. Elektronische klanken in schachten, bijzondere performances in laboratoria, meeslepende verhalen, verleidelijke beelden: het resultaat van een onalledaagse kruisbestuiving tussen technologie en kunst.

Gaandeweg word je geconfronteerd met duivelse dilemma’s. Ben je als groep in staat om de vraagstukken op te lossen en de problemen die op je weg komen te doorstaan?
Nooit eerder maakte je zo’n spannende omzwerving op het TU/e terrein, een onvergetelijke tocht die je zintuigen in alle opzichten zal prikkelen. Een spektakel van Eindhoven tot Troje en van de Dommel tot aan de Styx. De tocht duurt ruim een uur, vraagt enige fysieke en geestelijke inspanning van je, maar daarvoor word je rijkelijk beloond.

Kaarten reserveren

Studenten betalen € 5,-  anderen € 10,- .
Schrijf je snel in, het aantal kaarten is beperkt.

Per avond kun je kiezen uit 3 vertrektijden: 20.00, 21.00 en 22.00 uur. Na aanmelding word je ingedeeld in een groep. Iedere groep vertrekt vanuit de Zwarte Doos. Als je je inschrijft voor de ronde van 20.00 uur zul je tussen 20.00 en 21.00 uur vertrekken. Per email ontvang je de exacte aanvangstijd.

De tocht duurt ongeveer 75 minuten.

N.B. Draag gemakkelijke kleding en sportieve schoenen!

Dit programma is een van de activiteiten waarmee de TU/e haar 55-jarig bestaan viert. Alle faculteiten werken mee aan de realisatie van dit avontuur in samenwerking met groep professionele kunstenaars: Aardlek, Gijs van Bon, Jeroen Strijbos & Rob van Rijswijk , Odd Enjinears, Roos van Berkel, Sietske Klooster , de Spullenmannen  en Vreemd Wild

Het geheel staat onder regie van Marijke Schermer

NB: Bekijk het filmpje! Met dank aan Michel Wijdemans

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x