Expositie

Kevin Kelly live bij STRPfestival uitverkocht

Kevin Kelly
Woensdag 29 maart 2017, 20:00 (uitverkocht)
Klokgebouw Strijp-S

UNIEKE kans om topspreker Kevin Kelly live mee te maken tijdens STRPfestival 29 maart

Kevin Kelly is een van de belangrijkste denkers over de technologie van morgen, daarom mag je zijn verhaal eigenlijk niet missen. SG stelt twintig kaarten ter beschikking voor TU/e-studenten -kaarten die anders € 35,- bedragen- omdat we het zo belangrijk vinden dat je kennis maakt met deze visie.

De keynote vindt plaats op 29 maart tijdens het STRPfestival (Klokgebouw Strijp-S) aanvang 20.00 uur. Kaarten (alleen voor TU/e studenten) zijn hier te verkrijgen.

Kevin Kelly is al meer dan dertig jaar deelgenoot en verslaggever van de IT-revolutie. In zijn studio in Pacifica, Californië, verdiept hij zich in langetermijntrends op het gebied van technologie, tools en cultureel gedrag. Hij schrijft over de rimpeleffecten en sociale gevolgen van technologie. Zijn New York Times bestseller The Inevitable behandelt de twaalf belangrijkste technologische trends die onvermijdelijk ons leven in de nabije toekomst zullen vormen. Kelly’s vorige boek, De Wil van Technologie (2012), toont een verfrissende blik op technologie, als bijna levende kracht die de maatschappij op positieve wijze beïnvloedt. Andere recente werken zijn de graphic novel The Silver Cord (2015) en Cool Tools: A Catalog of Possibilities (2013), een gids die wegwijst in de beste technologie, gereedschap en andere middelen voor een modern zelfvoorzienend leven.

Kelly is op dit moment ‘Senior Maverick’ bij WIRED magazine. Hij was één van de oprichters van het tijdschrift en onder zijn eindredactie (van 1992 tot 1999) won Wired Magazine twee keer de National Magazine Awards. Daarnaast is hij redacteur/uitgever van Cool Tools, een website met een miljoen bezoekers per maand. Van 1984 tot 1990 was Kelly redacteur bij de Whole Earth Review, een onorthodox tijdschrift dat zich richt op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hij was ook één van de medeoprichters van de Hackers’ Conference en betrokken bij de lancering van WELL, een baanbrekende online service opgericht in 1985. Verder schrijft hij artikelen voor de The New York Times, The Wall Street Journal, The Economist, Time, Harpers, Science, GQ, en Esquire.

Het STRP-festival vindt plaats op tussen 24 maart en 2 april. Zie hier het volledige programma.

 

Foto © Christopher Michel

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x