Expositie

Conversations (at the end of the world) uitverkocht

Woensdag 15 november 2017, 20:30 - 23:59 (uitverkocht)
Parktheater Eindhoven

Het is niet meer mogelijk om voor de excursie te reserveren.

 

Alleen voor studenten

Je wil natuurlijk alles uit je studietijd halen. Pak deze kans en bezoek samen met vrienden en medestudenten de theatervoorstelling Conversations (at the end of the world) in het Parktheater. Deze voorstelling van theatergezelschap Het Zuidelijk Toneel kreeg lovende recensies. Ga je met SG, dan ga je met korting: je betaalt slechts 7,50 euro (normaal 27,50 euro!). En misschien ga je wel helemaal gratis: we verloten namelijk nog vrijkaarten onder diegene die zich hebben aangemeld (je krijgt je geld dan dus terug). Dus niet aarzelen, gewoon doen!

 

Als je weet dat het einde nadert, waarover spreek je dan?

In Conversations (at the end of the world) zien we vijf figuren in een eindsituatie. Ze bevinden zich in een lege theaterruimte. Het enige dat ze hebben is hun lichaam en de tijd die hen rest.

Ze vormen samen een portret van de mens in de twintigste eeuw die wacht op de onvermijdelijke catastrofe die gaat komen. Ze praten met elkaar, vertellen verhalen, doen een dansje en maken en luisteren naar muziek. Teksten van de Russische schrijver Daniil Charms, vormen de kern, aangevuld met gesprekken die Charms voerde met zijn artistieke lotgenoten, de Oberioeten.

Conversations (at the end of the world) wordt gespeeld door topacteurs José Kuijpers, Jan Steen, Johan Leysen, Jeroen Van der Ven en de vermaarde pianist Marino Formenti.

Regie: Kris Verdonck

Recensies:

8weekly.nl

demorgen.be

 

Alleen voor studenten, kosten €7,50. Meld je nu aan en win een gratis ticket! Om te reserveren klik hier.

(Onder degene die zich hebben ingeschreven worden vrijkaarten verloot)

Let op: we verzamelen om 19:30 uur in het Parktheater voor kennismaking en een kort voorgesprek met een van de producenten. Na afloop is er nog tijd voor een naborrel.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x