Excursie, Theater

Elk bos is een opstand

Afslag Eindhoven
Donderdag 19 september , 20:00 - 21:00
Genneper Hoeve, Tongelreeppad 1
Prijs: € 8,00 incl. btw (Student)

Ga met ons mee naar de Genneper Parken voor deze bijzondere locatievoorstelling van Afslag Eindhoven. Via ons koop je jouw toegangsticket met extra studentenkorting. 

Hij weet niet meer precies hoe lang hij er al zit. Wel weet hij nog dondersgoed waarom. Ook al is de rest allang vertrokken. Hij is hier nodig. Hij moet dit doen. De volhardende activist die als enige overbleef in een poging om het bos om hem heen te redden. 

Elk bos is een opstand is een voorstelling in een boom, rond een boom en met een boom als tegenspeler. Over onderlinge verbindingen, idealisme en de eenzaamheid van het gelijk. 
Met livemuziek van Ruben Nachtegaele, gespeeld door Peter Vandemeulebroecke, in de regie van Gerrie Fiers.

Locatie
Deze voorstelling vindt plaats op de Genneper Hoeve, Tongelreeppad 1 in Eindhoven. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en te voet. Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren op de grote parkeerplaats aan de Antoon Coolenlaan. Met de bus stap je uit bij halte Zwemcentrum Tongelreep of halte Genneper Parken.

Alleen voor TU/e studenten, PhD’s en EngD’s
Alleen TU/e-studenten, PhD’s en EngD’s kunnen via deze website een ticket met korting kopen voor deze voorstelling op 19 september. Er is een beperkt aantal kortingstickets beschikbaar. Tickets worden niet gerestitueerd en kunnen niet worden geruild. Meer algemene informatie over tickets, restitutiebeleid, etc. vind je hier. Neem je E-ticket en studentenkaart mee naar de Genneper Hoeve, beide worden gecontroleerd bij de ingang. 
 

Anderen kunnen de voorstelling alleen bezoeken op een datum tussen 5 – 16 september. Zij betalen de reguliere prijs en kunnen hun ticket kopen op de website van het Parktheater.

SG & USE/ITEC registratie
Voor de SG&USE/ITEC registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. 
Meer info over SG&USE/ITEC vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x