Excursie, Theater

De Parade

Fünf, Sechs Alles Flex en Boys Won’t Be Boys
Dinsdag 27 juni 2023, 19:30 - 22:00
Veld naast Parktheater Eindhoven
Prijs: € 10,00 incl. btw (Student)

Rondreizend theaterfestival de Parade is een fenomeen. Elk jaar reist het festival met zijn bonte kermistenten en vertier door Nederland en slaat zijn kamp op in Amsterdam, Utrecht, Den Haag...en Eindhoven, in het groen naast het Parktheater in Eindhoven. Iedere dag spelen er voor jong en oud tientallen voorstellingen in de theatertenten, en jij kunt er als student dankzij een fikse Studium Generale korting voor een prikkie bij zijn. 

Op dinsdag 27 juni ben je voor een speciaal Studium Generale tarief welkom op het terrein van de Parade. Naast toegang tot het festivalterrein, krijg je hiermee ook toegang tot twee voorstellingen:

Boys Won’t Be Boys
BWBB
Een theatrale happening met echte mensen. Zachte boys, funky boys, boys on steroids, gameboys… We verschillen, nou en? Welkom bij een wervelende theaterhit van spelers (m/v/x) die vertellen, zingen, (g)rappen, dansen, kortom: deze voorstelling trekken we alles uit de kast.

Locatie: Casa Mondo | 19:45 - 20:15 uur.

Fünf, Sechs Alles Flex 
Het Zuidelijk Toneel & Club Gewalt

In deze gezongen komedie duik je in de valse en ongelijke wereld van rijkdom en schone schijn. Zelfs de autotune heeft moeite om het zuiver te maken. Zet je schrap voor een portie list, bedrog en hebzucht. Viel Spaß!

Locatie: Theatro Cuatro | 21:30 - 22:00 uur.


Of je nou een theaterliefhebber bent of vooral komt voor de gezellige terrasjes en de Zweefmolen, bij de Parade is altijd wat te beleven.


Tickets
Uitsluitend TU/e studenten kunnen een Studium Generale kortingsticket reserveren voor 27 juni via de zwarte bestelknop op deze pagina. Ben je geen student of wil je liever op eigen houtje de Parade een keer bezoeken, dan kan je een toegangsticket aan de deur kopen of online op de website van de Parade. 

Neem je e-ticket en student ID kaart mee en meld je om 19:25 uur bij SG's Evan die je bij de ingang van de Parade opwacht (het veldje naast het Parktheater). Van Evan krijg je jouw entreekaartje waarmee je toegang krijgt tot het terrein en de voorstellingen mee kan bezoeken. 


Klik hier voor meer algemene informatie over tickets, herroepingsrecht, enz.
 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x