Concert

Lucky Fonz III

Woensdag 21 februari 2024, 12:40 - 13:20
Blauwe Zaal, Auditorium
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Het is niet altijd makkelijk om je leven weer op te pakken na de carnavalsvakantie. Lucky Fonz III helpt je graag de feestvreugde nog iets langer vast te houden met een fijn lunchpauzeconcert. 

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’.  Zijn optredens zijn altijd unieke ervaringen, een bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor en ontroering. 

In 2022 verscheen Lucky’s nieuwe album Hemellichamen: een verzameling schitterende Nederlandstalige liedjes, soms melancholisch, soms extatisch, soms hartverscheurend, soms hilarisch. Een aantal liedjes op ‘Hemellichamen’ staan intussen al bekend als live-favoriet, zoals oa. ‘Toedeloe’, ‘De Zender’ en ‘Alles om je heen’. Met Lucky Fonz III loop je altijd de zaal uit met de breedste glimlach ooit.

Dompel jezelf onder in Lucky’s wereld tijdens dit gratis concert. Een vrolijk geluksmomentje midden in je drukke dag.

Ticketreservering 
We verwachten dat er best wat interesse zal zijn, dus vooralsnog worden alleen studenten en medewerkers van de TU/e toegelaten tot het concert. Om verzekerd te zijn van een plek in de zaal, raden we je aan om een ticket te reserveren (zwarte "bestel" knop). 

SG & USE/ITEC registratie 
Voor de SG&USE/ITEC registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. 
Meer info over SG&USE/ITEC vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x