Cabaret, Theater

Theo Maassen try out: ONBEKEND TERREIN uitverkocht

Door Theo Maassen
Woensdag 13 april 2022, 20:00 - 21:30 (uitverkocht)
Blauwe Zaal Auditorium
Prijs: Gratis (Student)

Cabaretheld Theo Maassen is na zes jaar terug op onze campus om je wat vreugde te brengen in donkere tentamenweken. In de Blauwe Zaal speelt hij zijn nieuwe one-man-show ONBEKEND TERREIN. De voorstelling is een try-out, dus onbekend terrein is het zowel voor ons als voor hem.  

Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen.

Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze one-man-show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is.

Kom kijken, je gaat wat meemaken...

Toegang alleen voor TU/e studenten en ticketreservering verplicht
Dit programma vindt plaats op de campus en uitsluitend TU/e studenten kunnen de voorstelling bijwonen. Bij de ingang wordt jouw TU/e student ID kaart gecheckt.  Je reserveert je ticket via de website (klik op de zwarte "bestel" knop).

Over Theo Maassen
Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse - Toon Hermans - Freek de Jonge - Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna.

Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x