Cabaret, Theater

De Speld: Cabaret in het Parktheater uitverkocht

Donderdag 21 april 2022, 20:00 - 21:30 (uitverkocht)
Parktheater
Prijs: € 8,00 incl. btw (Student)

Het satirische nieuwsplatform De Speld komt met een primeur en gaat de planken op met het eerste theaterscript ooit geschreven met een algoritme. Als TU/e student kan je via ons voor een speldenprikkie op de eerste rij in het Parktheater zitten.

De artikelen van De Speld geven dagelijks scherp of onnozel commentaar op de maatschappij. Het internet werd te klein voor het platform, en daarom besloten de schrijvers om nu ook de theaters te veroveren.

In de voorstelling 2061 of een ander jaar gaat het team achter het nieuwsplatform de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Van algoritmes tot zeespiegelstijging en van Artificial Intelligence tot nog meer zeespiegelstijging. Ze doen dit niet alleen, maar gaan een unieke samenwerking aan met de technologie. Zo rekenen ze in de eerste mens-machine voorstelling het antwoord uit op de aloude vraag: to be or not be? (Het antwoord is to be). 2061 of een ander jaar is theater, cabaret en braintainment in één. Verwacht een prikkelende en satirische voorstelling.

Tickets met korting: uitsluitend voor TU/e studenten
Uitsluitend als je een TU/e student bent, kan je een ticket met fikse korting kopen via onze site (klik op de zwarte bestelknop). Zorg dat je 15 minuten voor aanvang in het Parktheater aanwezig bent om je tickets met placering bij de ingang op te halen bij een Studium Generale medewerker. Neem ook je TU/e studenten ID kaart mee, want die checken we daar ook.

Bekijk voordat je gaat nog de corona-update van het Parktheater.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x