Comedy, Theater

Finale NSK Theatersport

Nederlands Studenten Kampioenschap Theatersport
Zondag 10 november , 20:00 - 22:00
Blauwe Zaal, Auditorium
Prijs: € 8,00 incl. btw (Student) € 10,00 incl. btw (Anderen)

Heb je altijd al een soap willen zien over het orkest van André Rieu? Of een spannende film noir over het geheime dubbelleven van Roxy Dekker? Dit alles én nog veel meer zie je natuurlijk alleen maar op het grootste studenten improvisatie theater toernooi van Nederland en België. Zie hoe de crème de la crème het tegen elkaar op neemt in de finale van het NSK Theatersport 2024!

Dit programma is Nederlandstalig.

Dit jaar vindt het NSK Theatersport plaats in Eindhoven op de TU/e-campus. Nadat twee teams van Doppio, de Eindhovense studenten theatervereniging, de finale bereikten, ging team Opsmuk er met de winst vandoor. Daarom mogen zij deze gloednieuwe editie van het NSK organiseren!

Theatersport is een competitieve vorm van improvisatietheater, waarbij twee teams om beurten scènes spelen van maximaal 5 minuten, volledig gebaseerd op input en suggesties uit het publiek. Dit levert knotsgekke, hilarische en soms ontroerende scènes op, want in improvisatie kan écht alles gebeuren. Studententeams uit heel Nederland en België komen op 8, 9 & 10 november naar Eindhoven om met elkaar de strijd aan te gaan.

Dit theaterweekend bereikt zijn hoogtepunt in de finale op 10 november om 20:00 in de Blauwe Zaal, Auditorium, waar de twee beste teams van het toernooi tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde titel van beste studententeam in improvisatietheater. Studium Generale is er trots op dit spektakel te steunen!

Ticketreservering verplicht
Bestel je tickets op de website van NSK via de zwarte bestelknop op deze pagina. Studenten betalen voor de finale 8 euro, anderen 10 euro. De ticketvoorwaarden van NSK gelden. 

Wil je meer zien dan alleen de finale? Koop hier dan een dag-of weekendkaart.

Georganiseerd door Doppio
NSK Theatersport 2024 wordt georganiseerd door Doppio, de Eindhovense studenten theatervereniging. Doppio bestaat sinds 1985 en heeft momenteel meer dan 100 leden die in 13 verschillende theaterproducties spelen.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x