29-10-2020

SG filmprogramma verhuist tijdelijk naar Natlab

De door Studium Generale geprogrammeerde films zullen tijdelijk te zien zijn in Natlab aan de Kastanjelaan 500 in Eindhoven. 

Update woensdag 13 januari 2021: Momenteel is het Natlab gesloten voor publiek in verband met de geldende coronamaatregelen tot ten minste dinsdag 9 february 2021. Zodra biosocopen weer open mogen voor publiek zal Studium Generale de filmprogrammering tijdelijk, tot 16 april,  hervatten in Natlab.

Vanwege de huidige coronasituatie zijn het filmhuis en restaurant ‘De Zwarte Doos’  op het TU/e campusterrein tijdelijk gesloten. Om studenten toch de mogelijkheid te geven om de komende maanden films te bezoeken die speciaal voor hen geselecteerd zijn door onze studenten-filmcommissie, verhuist de gehele filmprogrammering tijdelijk naar Natlab. Tot 16 april (eind kwartiel 3) kan je de films in een Natlab filmzaal bekijken en worden alle coronaregels in acht genomen.

Filmtickets
De prijs van een filmticket voor een Studium Generale film is voor studenten € 3,50*. Niet-studenten betalen de reguliere Natlabprijs van € 10,50. Je kan het studententicket uitsluitend vooraf kopen via de ticketlink op de desbetreffende filmpagina op de Studium Generale website (en niet via de website van Natlab).

Bekijk op de overzichtspagina welke films er wanneer worden gedraaid. We wensen je alvast veel kijkplezier.

 

*Voor andere films die in Natlab draaien en die niet door Studium Generale worden aangeboden, betaal je als student € 6,50.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x