23-5-2024

Foto-impressie | Storioni, A taste of Chamber Music

Het gerenommeerde Storioni Trio, met Bart van der Roer op piano, Wouter Vossen op viool en Marc Vossen op cello, trad opnieuw op bij de TU/e tijdens het Storioni Festival van dit jaar, gehouden in Eindhoven van 18 tot 26 mei.

Naast het Storioni Trio trad ook het Otilka Quartet op. Dit strijkkwartet is een veelbelovend ensemble in de wereld van de kamermuziek. Het Otilka Quartet bestaat uit vier getalenteerde muzikanten: Iris van Nuland, Lucien Renette, Francisca Galante en Job Huiskamp.

Enkele reacties van het publiek
De respondenten van de evaluatie-enquête beoordeelden het concert met 4,93 (uit 5).

"Ik beleefde een verhaal in mijn hoofd dat werd gecreëerd en geïnspireerd door de muziek. Ik heb echt genoten van de emoties die de muziek uitdrukte."

"Ik bezoek normaal gesproken geen concerten van klassieke muziek, maar deze ervaring bracht veel nieuwe emoties bij me naar boven. Vanaf nu zal ik zeker proberen soortgelijke concerten te vinden en ervan te genieten. Bedankt voor de ervaring!"

"Ik had  eerder nooit gedacht een klassiek muziek concert te bezoeken, en ben blij dat SG me de kans heeft gegeven om dit te doen."

Foto's gemaakt door Maud Staassen. Bekijk alle foto's  HIER.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x