27-3-2024

Foto-impressie | Navigating Modern Dating life

In een tijd waarin meer mensen dan ooit single zijn, is de manier waarop we liefde vinden heel anders dan vroeger. Tegenwoordig draait het allemaal om apps, chats en matches. Is online daten een leuke levensstijl of een noodzakelijk kwaad om een partner te vinden? En waar zijn we eigenlijk naar op zoek?
In samenwerking met TINT hebben we Dr. Tila Pronk, Universitair Hoofddocent Sociale Psychologie aan de Universiteit van Tilburg, uitgenodigd om ons door de dynamiek van modern daten te leiden!

(Dit programma was in het Engels)

Enkele reacties van het publiek achteraf
"De trends in (online) daten en het onderzoek van de professor die werden gepresenteerd en besproken waren buitengewoon interessant. De aanvullende informatie die ze gaf door vragen van het publiek te beantwoorden, gaf ook behoorlijk wat inzicht."

"Ik bedoel, ik wist toch al niet te veel over het onderwerp, dat was eigenlijk de reden waarom ik hier naartoe ging. De statistieken waren leuk, en erachter komend dat ongeveer 2/3 van de aanwezigen single was, gaf me minder  het gevoel dat ik alleen stond."

"Het is echt gaaf en een leuke afwisseling van de gebruikelijke wetenschapsgerichte lezingen. Leuk!"

"Graag een vervolg! Er was niet genoeg tijd."

 

Foto's door Maud Staassen. Bekijk alle foto's  HIER.

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x