4-4-2024

Foto-impressie | Debussy and Piazolla for Lunch

Twee topmusici, pianiste Anastasia Safonova en cellist Andrej van Brakel - niet alleen moeder en zoon, maar vooral een zeer getalenteerd duo - gaven op 3 april een prachtig lunchconcert bij Studium Generale. Het publiek genoot van de avontuurlijke klanken van de Franse impressionist Claude Debussy en de lyrische tangoklanken van de Argentijnse bandoneonist Astor Piazzola.

Hoog gewaardeerd
Het concert werd beoordeeld met een 4,82 (op een schaal van vijf) door de respondenten op het evaluatieformulier.

Enkele reacties van respondenten
"Ik ben zelf klassiek geschoold in piano en viool, maar ik heb tegenwoordig niet echt de tijd gehad om veel te spelen. Dit stuk heeft echt mijn verlangen aangewakkerd om het weer op te pakken."

"Ik heb genoten van de muziek die met zoveel passie werd gespeeld. Het riep verschillende emoties bij me op, van humor tot melancholie en passie."

"Ik heb echt genoten van dit concert. Beiden waren getalenteerde performers, maar de cellist was, naar mijn mening, heel uitzonderlijk. Ik hoop meer van hem te horen! Ik waardeerde de verscheidenheid aan stukken en stijlen. Ik denk dat voor een jonge student die misschien nog nooit naar een klassiek concert is geweest of heel weinig weet over deze wereld, dit een goede introductie zou zijn, om het algemene misverstand dat klassieke muziek alleen zacht en romantisch is te ontzenuwen."

Foto's zijn gemaakt door Maud Staassen. Bekijk alle foto's HIER.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x